OVER ONS

4 professionals uit het vak, vakidioten met liefde voor hospitality. Jarenlang zijn wij de backbone of het gezicht geweest op de feesten van meerdere cateraars. Apart van elkaar, maar veelal hebben we samengewerkt.


Onze mentaliteit? Afspraak is afspraak.

..THIJS
Thijs is een woordentovenaar. De hele dag zitten we te lachen om alle woordgrappen. Maar deze grappenmaker kan nog veel meer. Hij is onze masterplanner. Thijs plant collega’s op locatie, maar hij regelt ook dat alles bijtijds en kloppend bij u aan de deur komt. Goedlachs en bedreven in zijn vak regelt Thijs alles voor jou!


JORN JAN..
Doe maar normaal, dan is het al gek genoeg. Hij staat altijd voor je klaar. Jorn Jan houdt ook van gamen. En is mede daardoor onze technische man. Hij heeft deze toffe BRUIST website gemaakt. Geen vraag is voor Jorn Jan te gek. Want we kunnen toch (bijna) alles regelen? Jorn Jan ziet snel voor zich hoe een feest eruit moet komen te zien. Offerte werk voor BRUIST op maat? Dan heb je contact met Jorn Jan.


CORRIE..

Corrie is onze trendwatcher, nieuwe foodtrends of concepten? Corrie weet er van!
Los van weten wat er speelt, is vooral Corrie's kracht om te kijken wat wel of niet aan zal slaan binnen de cateringwereld.
Hiernaast is Corrie ook onze creatieve kracht op locatie, heb jij een bepaalde thema wens voor je event?

Corrie fixt het en verwerkt dit

in je offerte

..JASPER
Jasper leeft voor lekker eten en drinken. Een Bourgondiër in hart en nieren! Daarnaast is Jasper ook op zoek naar de duurzame oplossing binnen de werkprocessen binnen BRUIST. Voor BRUIST is Jasper onze financiële man. Administratie is de backbone van je bedrijf. Jasper regelt dit voor BRUIST. Vraag over de factuur? Dan zul je waarschijnlijk een bericht van Jasper ontvangen.