Catering van bunch, buffet en diners in Zwolle, Kampen en Nederland

DE NATUUR VOOROP

Denk groen, denk plastic vrij.


Wij zetten ons in om zo groen mogelijk te denken. Wij proberen daarom plastic zoveel mogelijk te vermijden. Eerlijk is eerlijk, het lukt op dit moment niet helemaal. Soms kunnen we er gewoonweg nog niet omheen, omdat er nog geen alternatief voor is. Dit blijft ons in ieder geval stimuleren om de uitdaging hieronder aan te gaan:


Wij blijven ons inzetten om zoveel mogelijk plasticvrij te werken. Daar waar het kan, passen wij het toe en proberen wij één ieder waar wij mee samenwerken, hier ook toe te zetten.

Alle kleine beetjes helpen.


Scheidt afval, ook op locatie.


Wij nemen afvalbakken mee, waarin plastic, papier en restafval gescheiden wordt. Zodat onze en jouw gasten mee kunnen dragen aan een beter milieu. 

Wat zou het mooi zijn, als de afvalstoffen omgezet kunnen worden naar grondstoffen. Dan is goed scheiden een must!

Eco-friendly


Naast plastic proberen te verbannen en het scheiden van afval, blijven wij zoeken naar oplossingen die bijdragen aan een beter milieu. Daar waar wij kunnen, kiezen wij voor producten uit de regio, om de transport-uitstoot te verminderen. 

Corona Proof


Corona heeft momenteel een grote invloed op ons doen en laten. Hier zijn wij op voorbereid. Als wij bij u op locatie komen, volgen wij de regels van de RIVM en daar waar wij extra middelen in kunnen zetten, zullen wij dit zeker doen. 


Ook denken wij graag mee met onze opdrachtgevers, zodat alles Corona proof is. Er is echt veel mogelijk, als we het met zijn allen maar op de juiste manier aanpakken. Met jouw kennis van de locatie en onze kennis van Corona proof eten en drinken aanbieden, moeten we tot een succesvol en bovenal veilig resultaat kunnen komen.

Altijd Vers en gezond.


Wij werken zo weinig mogelijk met kant en klare verpakkingen. Daarnaast werken wij met een ruim percentage van groente en fruit om er voor te zorgen dat ook ons eten voldoende voeding biedt voor de dagelijkse hoeveelheid.

Het is dus niet alleen lekker, maar ook gezond en vers!