Catering van bunch, buffet en diners in Zwolle, Kampen en Nederland

HOUD JE KLANTEN WARM

Wat voor een bedrijf je ook voert, je hebt altijd te maken met klanten en opdrachtgevers. De goede service die jij aan hen biedt en zij aan jou is de kracht van jullie samenwerking. Je onderhoud een goede relatie!

 

Om deze relaties warm te houden, op te hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen of potentiele nieuwe klanten binnen te halen, wil je een event neerzetten waar je relaties anderen over zullen vertellen.

Bij BRUIST zorgen we voor een event compleet naar jouw wens, van verhuur tot entertainment en van ontvangst tot goodiebag mee naar huis! Alles onder begeleiding van een kundige en ervaren eventmanager.

 

Nieuwsgierig geworden? Druk op een van de knoppen hieronder en kom met ons in contact!

Wij bieden de volgende zekerheden


  • jouw ideeën en wensen centraal
  • Een persoonlijke eventcoördinator die goed adviseert
  • Wij zien geen enkel detail over het hoofd


Dankzij onze jarenlange ervaring in de eventsector denken we nét even aan de details die een ander vergeet. We geven eerlijk advies en gaan altijd op zoek naar de beste oplossing binnen het budget. Bovendien ben je bij ons verzekerd van de allerlekkerste verse gerechten en hapjes én ervaren personeel met een horeca-mindset.


Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze persoonlijke eventmanagers staan klaar om je vragen of voorlopige ideeën te bespreken.

WAT WIJ OOK REGELEN:

BEELD & GELUID

Wat je ook organiseert, wij willen met alles voor je klaar staan. Beeld & Geluid kan bij grotere groepen en feesten belangrijk zijn.

Wij hebben een groot aantal leveranciers in ons bestand, die je hier goed van kunnen voorzien.

Wij regelen het, zodat je één contactpersoon blijft houden. Wel zo overzichtelijk!

HUURMATERIALEN

Ben je op zoek naar een tent? Of de materialen voor in de tuin? Of denk je een slecht weer scenario te moeten hebben? Of wil je een thema eraan vast hangen, met bijvoorbeeld piaggio's?

Wij werken samen met een aantal vaste verhuurpartners die graag een mooi feest er van maken. Ook voor servies en glaswerk

Wij regelen de rest! Wel zo prettig om één contactpersoon te hebben.

BEDIENING

Zie je het helemaal zitten om volledig bedient te worden? Wij staan graag voor u klaar met ons team van proffesionals.

Wij hebben eventmanagers, partymanagers en zeer gastvrije gastheren en gastdames.

Zij zorgen dat u zorgeloos van uw dag kunt genieten.