Catering van bunch, buffet en diners in Zwolle, Kampen en Nederland

OPEN UP!

De laatste vloeren zijn net gelegd en de verf is echt nét droog, de adrenaline BRUIST door je lichaam… Dit is jouw bedrijf, hier heb je keihard voor gewerkt dit is supergaaf!

 

Samen met Bruist zorg je dat jouw bedrijfsopening onvergetelijk wordt, samen met ons kan je kijken welke van onze vele mogelijkheden het beste bij jouw bedrijf past.

Denk bijvoorbeeld aan een ontvangst met heerlijke bubbels door onze enthousiaste collega’s. Of misschien wil je wel leuke foodcorners door je hele pand, zo krijgen je gasten steeds weer wat lekkers aangeboden!

Of je nu een mooie tent naast je nieuwe pand wenst of dat je het feestje binnen in je nieuwe zaak wilt hebben, wij regelen het complete plaatje! 

 

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden voor jouw bedrijfsopening? Klik dan snel op een van de knoppen hieronder!

Wij bieden de volgende zekerheden


  • jouw ideeën en wensen centraal
  • Een persoonlijke eventcoördinator die goed adviseert
  • Wij zien geen enkel detail over het hoofd


Dankzij onze jarenlange ervaring in de eventsector denken we nét even aan de details die een ander vergeet. We geven eerlijk advies en gaan altijd op zoek naar de beste oplossing binnen het budget. Bovendien ben je bij ons verzekerd van de allerlekkerste verse gerechten en hapjes én ervaren personeel met een horeca-mindset.


Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze persoonlijke eventmanagers staan klaar om je vragen of voorlopige ideeën te bespreken.

WAT WIJ OOK REGELEN:

BEELD & GELUID

Wat je ook organiseert, wij willen met alles voor je klaar staan. Beeld & Geluid kan bij grotere groepen en feesten belangrijk zijn.

Wij hebben een groot aantal leveranciers in ons bestand, die je hier goed van kunnen voorzien.

Wij regelen het, zodat je één contactpersoon blijft houden. Wel zo overzichtelijk!

HUURMATERIALEN

Ben je op zoek naar een tent? Of de materialen voor in de tuin? Of denk je een slecht weer scenario te moeten hebben? Of wil je een thema eraan vast hangen, met bijvoorbeeld piaggio's?

Wij werken samen met een aantal vaste verhuurpartners die graag een mooi feest er van maken. Ook voor servies en glaswerk

Wij regelen de rest! Wel zo prettig om één contactpersoon te hebben.

BEDIENING

Zie je het helemaal zitten om volledig bedient te worden? Wij staan graag voor u klaar met ons team van proffesionals.

Wij hebben eventmanagers, partymanagers en zeer gastvrije gastheren en gastdames.

Zij zorgen dat u zorgeloos van uw dag kunt genieten.