Catering van bunch, buffet en diners in Zwolle, Kampen en Nederland

VRIJMIBUBBEL

Jullie hebben net je targets gehaald, er is iemand jarig of gewoon om dat het vrijdagmiddag is. Er zijn genoeg redenen voor een gezellige borrel met je collega’s.

Maar deze keer wil je het net even wat anders aanpakken, het kan wel wat BRUIST gebruiken!

 

Als grote fans van een gezellige borrel verzorgen wij graag dit leuke moment voor je, we kunnen alles regelen. Heb je alleen een assortiment dranken nodig? Of lusten je collega’s ook wel wat lekkere hapjes & tapas er bij?

Laat ons weten hoe uitgebreid jullie willen borrelen, klik op een van de knoppen hier onder om met ons in contact te komen!

Wij bieden de volgende zekerheden


  • jouw ideeën en wensen centraal
  • Een persoonlijke eventcoördinator die goed adviseert
  • Wij zien geen enkel detail over het hoofd


Dankzij onze jarenlange ervaring in de eventsector denken we nét even aan de details die een ander vergeet. We geven eerlijk advies en gaan altijd op zoek naar de beste oplossing binnen het budget. Bovendien ben je bij ons verzekerd van de allerlekkerste verse gerechten en hapjes én ervaren personeel met een horeca-mindset.


Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze persoonlijke eventmanagers staan klaar om je vragen of voorlopige ideeën te bespreken.

LOCATIE NODIG?

Ben je ook nog op zoek naar een unieke plek om je borrel te organiseren?

Wat dacht je van Stadsstrand Zwolle? Een prachtig uitzicht, centraal gelegen in Zwolle, met een heerlijke informele setting.

Met je blote voeten in het zand, een drankje in je hand, loungend zonnebaden, een hapje erbij en het gevoel hebben alsof je al weekend hebt!


geopend van 1 mei 2021 t/m 19 september 2021

WAT WIJ OOK REGELEN:

BEELD & GELUID

Wat je ook organiseert, wij willen met alles voor je klaar staan. Beeld & Geluid kan bij grotere groepen en feesten belangrijk zijn.

Wij hebben een groot aantal leveranciers in ons bestand, die je hier goed van kunnen voorzien.

Wij regelen het, zodat je één contactpersoon blijft houden. Wel zo overzichtelijk!

HUURMATERIALEN

Ben je op zoek naar een tent? Of de materialen voor in de tuin? Of denk je een slecht weer scenario te moeten hebben? Of wil je een thema eraan vast hangen, met bijvoorbeeld piaggio's?

Wij werken samen met een aantal vaste verhuurpartners die graag een mooi feest er van maken. Ook voor servies en glaswerk

Wij regelen de rest! Wel zo prettig om één contactpersoon te hebben.

BEDIENING

Zie je het helemaal zitten om volledig bedient te worden? Wij staan graag voor u klaar met ons team van proffesionals.

Wij hebben eventmanagers, partymanagers en zeer gastvrije gastheren en gastdames.

Zij zorgen dat u zorgeloos van uw dag kunt genieten.