Catering van bunch, buffet en diners in Zwolle, Kampen en Nederland

BEDRIJFSFEEST

Je werkt hard voor jouw zaak, uiteraard met hart voor je zaak!

Al dat harde werken is goed, maar hoe fijn is het als het beloond kan worden, zo kan het zijn dat je bedrijf zo hard groeit dat er vooruitgekeken kan worden naar de opening van je nieuwe pand, dit wil je natuurlijk vieren! Maar ook als je nog toe groeit naar de droom van een nieuw pand is een tussentijdse beloning altijd fijn, zowel voor jou als voor je collega’s.

 

Samen met BRUIST catering zorg je dat alles wat je voor jouw bedrijf wilt organiseren tot in het kleinste detail wordt verzorgd. Van vergadering of borrel tot volledig personeelsfeest! Of verzorg eens een compleet verzorgd relatie event om je huidige klanten te waarderen en die nieuwe leads tot nieuwe klanten in te lijven!

 

Jij geeft aan wat je wensen zijn en wij regelen het helemaal voor je! Want er is maar één ding wat jij van je gasten wilt horen wanneer ze op jouw event binnen komen, dit BRUIST!

 

Nieuwsgierig naar jouw toekomstige bedrijfsevent geworden? Klik op de knop hieronder!

ONS AANBOD:

OPENING

VERGADERING

RELATIE EVENT

BORREL

BEDRIJFSFEEST

BEURS

Wij bieden de volgende zekerheden


  • jouw ideeën en wensen centraal
  • Een persoonlijke eventcoördinator die goed adviseert
  • Wij zien geen enkel detail over het hoofd


Dankzij onze jarenlange ervaring in de eventsector denken we nét even aan de details die een ander vergeet. We geven eerlijk advies en gaan altijd op zoek naar de beste oplossing binnen het budget. Bovendien ben je bij ons verzekerd van de allerlekkerste verse gerechten en hapjes én ervaren personeel met een horeca-mindset.


Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze persoonlijke eventmanagers staan klaar om je vragen of voorlopige ideeën te bespreken.