Catering van bunch, buffet en diners in Zwolle, Kampen en Nederland

NEEM DE GARDEN ROUTE

Wat een bofkont ben jij zeg! Niet iedereen heeft namelijk zo’n tuin waar je een heerlijk feest kan geven. Samen met BRUIST kan jij zorgen dat je samen met je gasten optimaal kan genieten in je eigen achtertuin.

De ideale zomeravond

Laat jouw gasten bijvoorbeeld door onze enthousiaste collega’s ontvangen met een heerlijke bubbel, zo zorgen we dat het gelijk Bruist!

 

Na binnenkomst kunnen jouw gasten drankjes halen bij de mooi gestylde bar en krijgen ze heerlijke Hapjes & Tapas aangeboden. Voor de grotere trek kunnen we uitpakken met een heerlijk buffet óf kies voor de volledige beleving van onze koks door voor live cooking te kiezen! Of beter nog, wat dacht je er van dat wij met een Big Green Egg komen braaien!


Mogen wij samen met jou dit perfecte tuinfeest organiseren? Klik dan op de contact knop hieronder!

WAT WIJ OOK REGELEN:

SERVIES

Heb je meer gasten dan dat je zelf glazen, bestek en/of borden in huis hebt? Geen probleem! Wij kunnen het allemaal leveren.

Tegen een kleine meerprijs, kun je zlefs je eigen servies kiezen, zodat alles bij elkaar past in de setting zoals jij die wilt

HUURMATERIALEN

Ben je op zoek naar een tent? Of de materialen voor in de tuin? Of denk je een slecht weer scenario te moeten hebben? Of wil je een thema eraan vast hangen, met bijvoorbeeld piaggio's?

Wij werken samen met een aantal vaste verhuurpartners die graag een mooi feest er van maken.

Wij regelen de rest! Wel zo prettig om één contactpersoon te hebben.

BEDIENING

Zie je het helemaal zitten om volledig bedient te worden? Wij staan graag voor u klaar met ons team van proffesionals.

Wij hebben eventmanagers, partymanagers en zeer gastvrije gastheren en gastdames.

Zij zorgen dat u zorgeloos van uw dag kunt genieten.

Echt even uitpakken?

Heb jij zelf een idee voor jouw feestje die niet met onze arrangementen zijn in te vullen? Wij horen ze graag. Onze partyplanners maken van jouw evenement een feest om nooit te vergeten. Wij gaan geen uitdaging uit de weg, kijk maar eens bij onze mogelijkheden of neem direct contact op.