Catering van bunch, buffet en diners in Zwolle, Kampen en Nederland

INSPIRATIE VOOR EEN

GESLAAGD FEEST!

Een greep uit onze mogelijkheden

Jouw feest is uniek en wil je zelf inrichten, daarom vind je hieronder een greep uit de mogelijkheden die BRUIST jou kan bieden. 

Wil je bijvoorbeeld een Kok die met de big green egg bij jou in de tuin komt terwijl onze enthousiaste collega’s jou en je gasten bedienen? Of houd je meer van een klasiek sitting diner aan een mooi gedekte tafel.

 

We kunnen eindeloos voorbeelden geven, maar uiteindelijk bepaal jij wat er het best bij jou past. Heb je een gaaf idee voor jou feest en zie je het hier niet tussen staan? Laat het ons weten!

Echt even uitpakken?

Heb jij zelf een idee voor jouw feestje die niet met onze arrangementen zijn in te vullen? Wij horen ze graag. Onze partyplanners maken van jouw evenement een feest om nooit te vergeten. Wij gaan geen uitdaging uit de weg, kijk maar eens bij onze mogelijkheden of neem direct contact op.

WAT WIJ OOK REGELEN:

BEELD & GELUID

Wat je ook organiseert, wij willen met alles voor je klaar staan. Beeld & Geluid kan bij grotere groepen en feesten belangrijk zijn.

Wij hebben een groot aantal leveranciers in ons bestand, die je hier goed van kunnen voorzien.

Wij regelen het, zodat je één contactpersoon blijft houden. Wel zo overzichtelijk!

HUURMATERIALEN

Ben je op zoek naar een tent? Of de materialen voor in de tuin? Of denk je een slecht weer scenario te moeten hebben? Of wil je een thema eraan vast hangen, met bijvoorbeeld piaggio's?

Wij werken samen met een aantal vaste verhuurpartners die graag een mooi feest er van maken. Ook voor servies en glaswerk

Wij regelen de rest! Wel zo prettig om één contactpersoon te hebben.

BEDIENING

Zie je het helemaal zitten om volledig bedient te worden? Wij staan graag voor u klaar met ons team van proffesionals.

Wij hebben eventmanagers, partymanagers en zeer gastvrije gastheren en gastdames.

Zij zorgen dat u zorgeloos van uw dag kunt genieten.