Catering van bunch, buffet en diners in Zwolle, Kampen en Nederland

BBQ

BBQ van BRUIST

Ben jij de man of vrouw achter de BBQ? Het maximale eruit halen en volop genieten van het heerlijke weer? Met de BBQ pakketten die BRUIST aanbiedt ben je aan het juiste adres. Of het nou de buurtbarbecue, tuinfeest of verjaardag is.. De verwachting is een BRUISEND feest met vooral goed eten. Je kiest bij BRUIST voor gemak, maar vooral kwaliteit.

 

Je kunt niet alleen een arrangement boeken, maar ook een barbecue op kolen! Beetje extra bij je arrangement? No problem! Boek BBQ op maat. En dan kunnen wij de oester, picanha, spareribs, kabeljauw op cederhout, gevulde puntpaprika of halve kreeft voor je serveren.

 

Chef op locatie

BBQ nog makkelijker maken? Wij regelen voor jou de chef die het beste kan grillen. Zo ontzorgen wij dit feest voor jou. We kunnen daarnaast ook nog de bediening regelen.

BBQ LEKKER BUITEN

Dit is een compleet BBQ pakket voor iedereen!

Het enige wat je nog hoeft te regelen is een BBQ en wat drankjes. Oh wacht, dat kan ook bij ons!

€ 16,50 p.p.

BBQ MEDITERRAANS

Mag het wel net even wat meer zijn? Of net even wat anders? De Black Angus Burger van 180 gram, maakt dit tot ons favoriete pakket.

€ 20,50 p.p.

BBQ OP MAAT

Wil je echt even uitpakken, met grote stukken vlees en/of vis? Dit regelen wij dit voor jou!

Dit doen wij op basis van al jouw voorkeuren. Wij maken hier graag een offerte opp maat voor.

v.a. € 22,50 p.p.

WAT WIJ OOK REGELEN:

SERVIES

Je kunt bij ons ook servies inhuren. Wij leveren dan witte borden en metalen bestek. Daarnaast doen wij ook nog de afwas!

We brengen dit met het buffet mee en halen het ook weer bij u op.

U kunt dit bij de aanvraag aangeven.

€ 2,50 p.p.

SOEP ER BIJ

Dit kan als voorafje, maar ook gewoon lekker voor er bij Wij hebben verschillende soorten. Good old Fashion, vegetarischg of veganistisch. Het is allemaal te bestellen. 

€ 3,95 p.p.

EXTRA SALADE

Dagverse salades met een healthy insteek. Denk aan: zoete aardappel salade met avocado, Groene salade met pulled chicken of een  geitenkaas, spinazi, kikkerwten salade. En we hebben er nog meer!

€ 4,50 p.p.

DIT IS HOE HET WERKT

2

wij nemen contact met je op

1

Je bestelt met het contactformulier

3

Je ontvangt de factuur

4

Wij gaan voor je koken

5

Wij brengen het bij je langs

Echt even uitpakken?

Heb jij zelf een idee voor jouw feestje die niet met onze arrangementen zijn in te vullen? Wij horen ze graag. Onze partyplanners maken van jouw evenement een feest om nooit te vergeten. Wij gaan geen uitdaging uit de weg, kijk maar eens bij onze mogelijkheden of neem direct contact op.