Catering van bunch, buffet en diners in Zwolle, Kampen en Nederland

BUFFETTEN

Buffet arrangementen

Een goed gevulde tafel, met voor ieder wat wils. Met de buffetten van BRUIST maak jij van iedere gelegenheid een smaakvol feest. BRUIST biedt diverse buffetten aan, Italiaans buffet, vegetarisch buffet of heerlijk Hollands buffet. We koken met het seizoen mee. Dit betekend dat ons aanbod elk seizoen veranderd.

 

Buffet aan huis

Bij BRUIST catering is er een ruime keuze uit buffetten die aan huis worden geleverd. Onderstaande arrangementen worden standaard koelvers geleverd. Je krijgt je buffet met de juiste materialen en uitgebreide opwarminstructie geleverd. Door deze manier van werken krijg jij je buffet altijd ruimschoots voor aanvang thuis geleverd.

 

Warm buffet

Toch liever een warm buffet van BRUIST? Dat kan. Wij leveren een warm buffet tegen een vergoeding. BRUIST denkt graag mee aan een schonere wereld, hierover kun je meer lezen over onze kernwaarden en doelstellingen. Voor een warme levering rijdt er speciaal voor jou een collega met bus.

 

Ga je bestellen? Onderaan zie je het BRUIST stappenplan hoe wij werken.

PASTA BUFFET

Overheerlijk pasta buffet, met alle klassiekers uit Italie zoals pasta pollo en pasta carbonara. Uiteraard ook met echt mediterraans brood.

€ 15,75 p.p.

STAMPPOT BUFFET

Verwen uw gasten met de Hollandse culinaire tradities. Voor lekkere oer-Hollandse stamppot is er altijd een goed moment.

€ 16,50 p.p.

PASTA DI MAMA

Zeer smakelijk Italiaans warm en koud buffet met echte klassiekers zoals carpaccio, meloen met serrano en heerlijke pasta's.

€ 21,00 p.p.

HOLLANDS BUFFET

Genieten op z'n Hollands! Verse producten uit eigen land, gecombineerd in gerechten die we allemaal kennen en waarderen.

€ 22,75 p.p.

BOURGONDISCH BUFFET

Proef de charme van de IJsseldelta en beleef de smaak. Alle producten worden geleverd door ondernemers die zijn gevestigd in de IJsseldelta.

€ 27,75 p.p.

VEGGIETABLE BUFFET

Een echt (power-)foodielovers buffet. Because we love food!

€ 22,50 p.p.

DIT IS HOE HET WERKT

2

wij nemen contact met je op

1

Je bestelt met het contactformulier

3

Je ontvangt de factuur

4

Wij gaan voor je koken

5

Wij brengen het bij je langs

Echt even uitpakken?

Heb jij zelf een idee voor jouw feestje die niet met onze arrangementen zijn in te vullen? Wij horen ze graag. Onze partyplanners maken van jouw evenement een feest om nooit te vergeten. Wij gaan geen uitdaging uit de weg, kijk maar eens bij onze mogelijkheden of neem direct contact op.