Catering van bunch, buffet en diners in Zwolle, Kampen en Nederland

VOOR IEDER WAT WILS

Catering aan huis

Altijd vers bereidt is het eten van BRUIST catering. Fair = Fair dat is ons motto. BRUIST werkt met seizoen producten, milieubewuste verpakking en we plannen de te rijden routes zo efficiënt mogelijk in. Op deze manier kunnen wij snel schakelen maar bieden wij jou ook vers eten aan voor een eerlijke prijs.

 

Wij hebben diverse arrangementen die op te delen zijn in verschillende categorieën, zoals bijvoorbeeld buffet, hapjes & tapas of lunch. Weet jij al wat je wilt? Hieronder staan onze categorieën genoemd.

 

Wil je niet alleen uitpakken, maar ook de ontzorging op je feest?

Wij komen graag met collega’s bij jou op locatie! Wij nemen de wensen vooraf met je door, maken daar een planning van en zorgen ervoor dat onze collega’s goed geïnformeerd bij jou komen. Hoe tof is het dat er een kok bij jullie op locatie jullie vlees, vis of vega items komt grillen? Kijk dan eens bij onze mogelijkheden

LUNCH & ONTBIJT

BUFFETTEN

HAPJES & TAPAS

DESSERTS

HIGH WINE

ONS AANBOD:

WAT WIJ OOK REGELEN:

SERVIES

Je kunt bij ons ook servies inhuren. Wij leveren dan witte borden en metalen bestek. Daarnaast doen wij ook nog de afwas!

We brengen dit met het buffet mee en halen het ook weer bij u op.

U kunt dit bij de aanvraag aangeven.

€ 2,50 p.p.

SOEP ER BIJ

Dit kan als voorafje, maar ook gewoon lekker voor er bij. Wij hebben verschillende soorten. Good old Fashioned, vegetarisch of vegan. Het is allemaal te bestellen. 

€ 3,95 p.p.

EXTRA SALADE

Dagverse salades met een healthy insteek. Denk aan: zoete aardappel salade met avocado, groene salade met pulled chicken of een  geitenkaas, spinazie, kikkererwten salade. En we hebben er nog meer!

€ 4,50 p.p.

DIT IS HOE HET WERKT

2

wij nemen contact met je op

1

Je bestelt met het contactformulier

3

Je ontvangt de factuur

4

Wij gaan voor je koken

5

Wij brengen het bij je langs

Echt even uitpakken?

Heb jij zelf een idee voor jouw feestje die niet met onze arrangementen zijn in te vullen? Wij horen ze graag. Onze partyplanners maken van jouw evenement een feest om nooit te vergeten. Wij gaan geen uitdaging uit de weg, kijk maar eens bij onze mogelijkheden of neem direct contact op.